Sees i Birkelunden på 17. mai!

Blommenholm Vel

Jubileumsboken

Jubileumsboken «Blommenholm i 100 år» laget vellet til sin feiring i 2011. I 2012 fikk boken diplom i Norges viktigste konkurranse for bokdesign «Årets vakreste bøker». Boken er en god blanding av tekst og bilder fra tidlige tider og frem til jubileumsåret 2011. Den er formgitt av det lokale byrået Munch design som holder til i Villa Fredheim.

Boken deles ut til alle nyinnflyttede sammen med et velkomstbrev. Har du flyttet hit, men ikke mottatt bok og brev? Da må du kontakte din rodesjef, så kommer vi innom og ønsker deg velkommen.

Om du har lest boken og er så fornøyd at du ønsker å kjøpe flere eksemplarer kontakter du formann at blommenholmvel.no (web at blommenholmvel.no). Boken kan også kjøpes hos bokhandlerne på Sandvika Storsenter, på Høvik eller i gågaten i Sandvika. Men vellet tjener uavkortet mer om den kjøpes direkte fra oss.

17. mai på Blommenholm skole

Velkommen til 17 mai-feiring på Blommenholm skole

Alle barna på Blommenholm skole ønsker å inkludere nærmiljøet og har den gleden av å invitere til tradisjonell 17. mai-feiring på Blommenholm skole med tog, leker, kake- og loddutsalg.

Program

Les mer »

Vil du motta informasjon på e-post?

Fyll ut skjema:
Les mer »

Henting av kvist- og hageavfall våren 2017

Innhentingen er forsinket p.g.a. sykdom.

Kvist som skal hentes må legges ut før kl. 07.00 tirsdag 25. april. Vårens ryddeaksjon for kvist og hageavfall gjennomføres tirsdag 25. april – tirsdag 2. mai 2017.

Les mer »

Årsmøte 22. mars

Last ned innkalling og årsberetning som pdf. Les, kom med innspill og velkommen til møte!

Hovedsaker er:

Les mer »