Sees i Birkelunden på 17. mai!

Blommenholm Vel

Idédugnad om Høvik kirke og bibliotek «etter E18»

Tirsdag 11. oktober kl. 20.00 til 21.30 på Høvik bibliotek. Hvordan skal området rundt Høvik kirke utnyttes i fremtiden?

Velkommen til åpent møte på Høvik om hva som skjer med og på Høvik etter E18-utsettelsen og også hvordan vi kan utvikle stedet på kort og lang sikt. I tillegg skal vi drøfte hvordan vi kan videreutvikle området som rommer kirken, biblioteket og menighetshuset. Kafé? Gangbro til Øvre Høvik? Parkanlegg? Åpne det mer opp? Hvordan kan området brukes mer enn det gjør i dag? Bør biblioteketsbygningen utvides og få en større grendehusfunksjon for for innbyggerne og vellene i området?

Dette blir et spennende idémøte og innspill fra nabovellene er viktig. Tiril Eid Barland fra planutvalget og Centragruppens Arne Jensen deltar i diskusjonene og kommer med innspill under iédugnaden.

Arrangeres av Høvik kirke ved menighetsrådet, sokneprest, eiendomsforvalter og Høvik biblioteks venner.

Velkommen!

 

Foto: Hans A. Rosbach, fra Wikipedia

Publisert 4. oktober 2016

Arkivert i arrangementer, likt og ulikt, oppgaver

17. mai på Blommenholm skole

Velkommen til 17 mai-feiring på Blommenholm skole

Alle barna på Blommenholm skole ønsker å inkludere nærmiljøet og har den gleden av å invitere til tradisjonell 17. mai-feiring på Blommenholm skole med tog, leker, kake- og loddutsalg.

Program

Les mer »

Vil du motta informasjon på e-post?

Fyll ut skjema:
Les mer »

Henting av kvist- og hageavfall våren 2017

Innhentingen er forsinket p.g.a. sykdom.

Kvist som skal hentes må legges ut før kl. 07.00 tirsdag 25. april. Vårens ryddeaksjon for kvist og hageavfall gjennomføres tirsdag 25. april – tirsdag 2. mai 2017.

Les mer »

Årsmøte 22. mars

Last ned innkalling og årsberetning som pdf. Les, kom med innspill og velkommen til møte!

Hovedsaker er:

Les mer »